Szukany produkt
 

Kategorie

 
 

Informacje

 
 
gotowanie na parze i w kombiwarze
gotowanie na parze i w kombiwarze
200 ZNAKOMITYCH PRZEPISÓW

24,95zł

Autor: Marta Szydłowska
Tytuł: gotowanie na parze i w kombiwarze
Rok wydania: 2012
Miejsce wydania: Warszawa
Oprawa: twarde lakierowane okładki
Format: 165x240 mm
Ilość stron: 144
Międzynarodowy Standardowy Numer Książki: ISBN: 978-83-7845-144-0
 
  • Opis
  • Spis treści
 

Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. Przygotowane w ten sposób potrawy wyglądają apetycznie, zachowują walory smakowe i - co najważniejsze -nie tracą cennych witamin.


Gotowanie na parze i w kombiwarze to idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw i owoców.

Data dodania produktu: 07 grudzie 2013.
 
 

Najczęściej oglądane